25 Kasım 2015 Çarşamba

Kürkçü Han Ganimetleri

Merhabalarr,

Bugün sabah bir post yazdım, fotoğrafları da düzenleyeyim öyle yayınlarım dedim ama akıllı ben kaydetmeden kapatmışım ve gitmiş. 

Eee akılsız başın cezasını eller çekiyor. 

Yıllardır bayılırım Eminönü'nü gezmeye, bunca zaman nasıl keşfetmemişim burayı bilmiyorum.  Örgü severler için tam bir cennet.  

Benim gibi bilmeyenler için yeri; Mısır çarşısından çıkınca düz devam edin, sağda tarihi güzel binayı görünce sola dönün, ilk sağdan yukarı doğru yokuş çıkacaksınız biraz. Sağ tarafta tabelası biraz yüksekte. ( yada oraya gidince sora sora bulursunuz çünkü insan sağa sola bakınmaktan yolu çok rahat karıştırabiliyor. )

Evvetttt gelelim benim ganimetlerime;

Bu mavişler,araya gri çizgiliçanta olacak, bu zincir de sapı.


Bu çantanın daha önce grisini yapmıştım ama hala sertleştirmedim. Yaza bu sefer plaj çantası boyunda yapmayı planlıyorum. 


Fotoğraftaki yazı silik olmuş. Bu renkler de yine yaza hazırlık üstteki çantadan olacaklar. 


Bu yün ve alpaca karışımı. Oldukça sıcak tutacak bir ip. Boyunluk diye aldım ama keşke sabrım yetse de şöyle salaş pofidik bir hırka yapsam :)) Nerdeee...


Bu clutch yada sepet olacak. Evim pembe belki salona ıvır zıvırları toparlamak için hoş olabilir. 


Bunlar da aksesuarlar. Eksik almışım, mesela zincir sapı takmak için ara aparatı unutmuşum. 


Bu ponponlar ördüğüm berelere takılacak. 


Herşeyim tamam bir örgü toplu iğnem eksikti o da tamam oldu.  Örgü iğnesi,sıra belirlemek için işaret iğneleri ve yaka vs için çengelli iğne. 


Kitap güzelmiş, 6tl örmeyi seviyorsanız hoş modeller var. 


Bunların da kenarlarına ince danteller geçirilip süslenecek. 

Ee kocişin ne yapıyorsun dükkanı mı satın alıyorsun söylenmeleri arasında anca bu kadar oldu. :)) Hakkını da yemeyeyim canım benim öğlen 3 te üşenmeden fırladık valla 15:20 vapurundaydık.  

Değişik fikirleri yada model önerisi olan varsa çok sevinirim paylaşırsanız. 









12 yorum:

  1. Heyecanınızı hissettim,keyifli örmeler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)) siz de örgüde çok güzel şeyler yapmış sınız, ben bu işte yeniyim tavsiyelerinize çok memnun olurum. Sevgiler

      Sil
  2. merhaba ..sayfanı yeni keşfettim ve seni takibe aldım..örgü işinden pek anlamam ama yapmayı hep istemişimdir..sanırım sayende öğreneceğim..benim sayfama da beklerim..sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin :) Ben seni takip ediyordum bir süredir, heyecanımı bulaştırdıysam ne güzel :) Kışın çok keyifli oluyor örgü işi, hadi başla model paslaşırız :))

      Sil
  3. Aaaa bilseydim ben sana citlatirdim ayol!!! Butigim varken oralarin mudavimi idim:) Ay gez gez doyamazsin oralara, birde bagimlilik yapar ki!!! Gorup alamadigin sey bir hafta sonra kurcalamaya baslar seni ki dayanamaz solugu yine orada alirsin. Ganimetlerin super, ben kitabin uzerindeki modele bayildim:)
    Hadi bakalim kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
  4. Çok güxel bir elbise .Sana çok yakışmış Fulya'cım

    YanıtlaSil
  5. Şu pon ponları birtürlü bulamadım güzel günlerde örmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Birdaha ki gidişime isterseniz çok geç olmazsa alır yollarım:)

      Sil
  6. fikirler harika! blogunu okurken örgü ormekten uzak olan ben bile düşünuyorum ben de mi denesem diye:) olsun yapamasam da ilham veriyor fikirlerin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm benim teşekkür ederim:)) dene sen yaparsınnn

      Sil
  7. İstanbul a gittiğimizde önceliğimiz ,tahtakaleye gitmek olur. Ne ararsan orada insan ayrılmak istemiyor.Çanta aksesuarları çok hoş , sonucu merakla bekliyorum , sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Davetiniz için teşekkür ederim. Umarım bol katılımlı geçer. Sevgiler

    YanıtlaSil