13 Ekim 2014 Pazartesi

Kış bana granny square ile geldi 😊

Merhaba

Umarım herkes için haftaya güzel bir başlangıç olmuştur. Haberleri dinledikçe çok zor bu ama :(

Bu aralar tığ işleri acayip keyifli geliyor televizyon karşısında.  Eşimle birlikte Fringe dizisine fena kaptırmış durumdayız :). Dizi ABD de FBI ın Kurduğu özel birbirliğin faaliyetlerini anlatıyor.  Birim çoğunlukla biyolojik ve kimyasal silahların kullanımı sonucu oluşan, anlaşılamayan vakaları inceliyor ve belli bir noktada olayın içinde yine bir savaş var ama bu sefer paralel evrenler arasında. 


Hal böyle olunca yazlık için örmeye başladığım yastık bitti. Onda popcorn modeli ile granny square lar yapmıştım.

Mor, gül kurusu ve beyaz ile de battaniye örmeye başladım.  Ipi Himalaya markasının battaniye için ürettiği kalın ve 200 gr lık iplerinden. 


Bir diğer yeni merakımda dikensiz kaktüsler buara. Şimdilik bunu bulabildim saksısı ayarlandı ama henüz dikmedim belki bir iki çeşit daha bulurum diye.  Bu merak ta yazlık komşumdan bana geçti:) 


Eski porselenleri çok seviyorum. Bayramda Alaçatıya gittiğimizde harika bir dükkan keşfettik, arayabileceğiniz antika ne varsa sanırım orda bulabilirsiniz. Ben tabi yine ilk fincanlara daldım bu da yeni cicilerimden biri sizlerle paylaşmak istedim.  Hepinize keyifli bir gün diliyorumm. 



10 yorum:

  1. renkler harika bence çok güzel bir battaniye olacak.. havaların serin gittiği günlerde örgü örmek ne keyifli olur bende iştahlandım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok sevindim beğenmenize, renkler bana biraz soğuk oldu gibi gelmişti:)

      Sil
  2. ellerine sağlık canım ben de bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) yaklaşık bir 80 tane falan örmem gerekiyor bakalım kaç yıla bitecek :))

      Sil
  3. Havaların soğumasıyla gündüzün kısal ıp gecelerin uzadığı günler bizi bekliyor örgünün zevk vereceği günler bu zevki birbirinden güzel el emeklerinle bizlerle paylaştığın ićin Teşekkürler devamını bekliyoruz güzel Ülkemde mutlu yarınlarda yaşamamız dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel dileklerde bulunmuşsunuz kesinlikle Katılıyorum size. Şu aralar hepimizin Yüreği hop oturuyor hop Kalkıyor.

      Sil
  4. merhabalar...tig islerinizi keyifle seyrettim.
    kahvenizdende bir yudum aldim:)kaciyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz, afiyet olsun yine beklerim:))

      Sil
  5. Harika olmuş ne güzel işler bunlar ellerine sağlık canım, fincana bayıldığım kadar dantel örtüye de bayıldım bu arada;)! tığlar ipler ve şişlerin birbiriyle şıkır şıkır anlaştığı bir kış olacak anlaşılan ben de kışın bu uğraşları çok seviyorum. çok güzel hepsi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, kahveye beklerim:)

      Sil