21 Ekim 2013 Pazartesi

Takip edilen blogları silmeyi bilen var mı?

Merhaba Arkadaslar,

Zamanında eklediğim bazı blogların artık aktif olmadığını fark ettim ve silmek istiyorum ama takip ettiğim blogları yönet sayfasından olmuyor. İzlemeyi durdur diyorum işaretliyorum ama takip listemden çıkmıyor. Baska yöntem bilen var mı? Çok sevinirim yardımcı olursanız.

16 yorum:

  1. bunu bende merak ediyorum öğrenirsen bizimlede paylaşır mısın

    YanıtlaSil
  2. Canım e-posta adresini blogda göremedim o yüzden sorunun yanıtı için benim e-posta adresime bir merhaba dersen yazmış olurum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. aslında bende merak edıyorum

    YanıtlaSil
  4. O widgwEt takılıyor sanırım bazen. Çünkü ben de birkaç kez denemiş becerememiştim. Ancak liste widgetının içine girdiğinizde 2 seçenek olmalı. Rename ya daremove. Remove yapıp widgettaki save seçeneğini tıklatıp kutuyu kapattıktansonra sayfanızda görünmemesi lazım. ÇomK ingilizce oldu ama benim blog arayüzüm ingilizce. Trlerinde farklı adlandırma olabilir; yine de mantık aynı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olmaya calıstıgın için çok teşekkür ederim :)Ammaaa ben pek anlamadım. Ingılızceden dolayı degılde bu lıste wıdgetı dedıgın okuma lıstesı ayarlardan gırıs degıl mı? Orda rename yada remove yok canım. Blogu secıp oradan ayarlarına gırınce de izle yada izlemeyi durdur vr o da işlemiyor :((

      Sil
  5. Fulya'cigim isini gorurmu bilmem ama ben soyle yapiyorum. Uzun zaman aktif olmayanlari okuma listemde engelliyorum. Bu engelleme, blog listemden siliyor ama, olurda ileride aktif duruma gectiklerinde engellemeyi kaldirip takip etmeye devam ediyorum. Direkt silmeyi arastirirken bunu buldum, bu daha cok isime geldi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ben tam kor kara cahilmişim bu konuda. Engellemeyi nerden yapıyorsun canım?

      Sil
  6. O blogların sayfalarına girip, izleyici olmaktan çıkabilirsiniz mesela.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, bunu denedim ama sayfayı açınca izlemeyi bırak diye bir bölüm göremedim?? Bir yerde hata mı yaptım acaba?

      Sil
  7. Hepinize teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için. Biraz rahatsızdım deneyemedim ama dener denemez sizinle paylaşacağım.

    YanıtlaSil
  8. izlmemek istemediğiniz blogda oturum açın buradan bakabilirsiniz.malesef izlediğin blogları yönet eklentiis çalışmıyor.bu şekilde silmek de mümkün sevgiler.http://icmdkiyolculuk.blogspot.com/2012/03/izlemek-istemedigimiz-bloglar-silme.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda Hanım teşekkürler ama denedim bu yöntem de işe yaramadı ne yazıkki :(( puffff çok teşekkürler yine de :)

      Sil
    2. neden acaba normalde olması gerekirdi ama bazen gacgetler çalışmıyor mesela ben o gün bir türlü izlemeye alamamıştım üzgünüm daha sonra deneyin deyip durmuştu.halledebilmişsinizdir umarım.

      Sil
    3. Yok ne yazık ki olmadı hala :( tekrar tekrar denedim ama ne engellemeyi başarabildim ne de silmeyi.

      Sil
  9. Selam başarabildin mi? Yoksa yapamadın bize küstün ondan mı yazı girmiyorsun. Cicilerini seni görmeye alışmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım hala başaramadım ayrıca bu teknik konularda ne kadar kara cahil oldugumu da gördüm :)) Bu ara elbiseyi dikmeye başladım yazı yazmayı aksattım üzgünüm Hemmen toparlanıyorum :))

      Sil