4 Temmuz 2013 Perşembe

Yaza Merhaba:))

Merhaba,

Uzun zamandır yazmak gelmiyordu içimden. Yazlık faslını baslatalı neredeyse 3 hafta oluyor ama ben daha yeni yeni motive oluyorum.

Aldığımız salıncakla keyfim biraz geldi yerine. Bu mavi şortu gecen sene Ören'de kesmiş dikmiştim. Eklemediğimi fark ettim. Kalıbı Burda dan ama model nosunu hatırlayamıyorum.

Umarım ülkemiz için birçok seyin duzelecegi, herkes için de her neredeyse keyifli bir yaz olur.          





9 yorum:

  1. harika .bende dikmek istiyorum şort.Ama fermuardan korkuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç korkmayın gizli fermuardan daha kolay dikmesi. :)

      Sil
  2. Şortun çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Yazlık meselesine gelince nasıl imrendim anlatamam. Hiç öyle uzun uzadıya tatil keyfi süremiyoruz. Maşallah:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim. Ya uzgunum amacım imrendirmek degildi:) Evet çalışanlar için cok buyuk bir lüx bu bahsettigim tatil farkındayım.
      Umarım cok keyifli bir tatil olur bu sene sizinki de.

      Sil
  3. Fulyacım selamlar, öncelikle çok güzel bir blog oluşturmuşsun hem kıyafet yapımı hemde giyim ve taşıma konusunda çok başarılısın, bizlere çok güzel örnek oluyorsun. Yalnız paylaştığın resimlerin görüntü kalitesi öyle düşük ki, ne kumaşından, ne dikiminden birşey anlayamıyorum birçok post'unda :( Senin de birçok blogger gibi çok daha yüksek çözünürlüklü ve birçok açıdan kıyafetlerini gösteren paylaşımlarda bulunmanı dilerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, çok tesekkur ederim yorumunuz için. Haklısınız ben hep telefondan çekip yüklemek pratik geldigi için oyle yapıyorum. Biraz daha özenli fotograflar koymaya çalışacağım söz :))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, bloğunu çok başarılı buldum. Fotoğraflar konusuna katılıyorum ama bu haliyle de postların çok güzel fikirler veriyor. Yalnız bu güzel bloğun adına bir facebook sayfası, bir iletişim maili ve bir de instagram hesabı yakışır artık diyorum, iyi eğlenceler :)

    YanıtlaSil
  6. Tesekkur ediyorum gercekten cok motive edici mesajlar alıyorum bu aralar. Ama yetişebilirmiyim hepsine bilemiyorum ki:))

    YanıtlaSil
  7. güzel günlerde giy çok tatlı olmuş canım, ellerine sağlık. Ben ancak okusam da bayıldım.. Süper.

    YanıtlaSil