7 Aralık 2014 Pazar

Siyah Beyaz Yelek


Merhaba,

İşe başladığım için buaralar yazılarım biraz seyrekleşti, kusuruma bakmayın lütfen. Diktiğim ama paylaşamadığım yeleğimi sizle paylaşmak istedim. 

Kalıbı Burda dan ama hiç hoşuma gitmediği için yakası hariç her yeriyle oynadım. Aslında kafamdaki tam bu değildi ama çizgileri denk getireyim, aman yemek ne yapsam vs düşünürken aynı yönde kesmişim ön parçaları :(( 

Kumaşın fazlası da olmayınca böyle kurtardım :)) 








Tam miskin pazar havasında olunca süslenme işi mankenime düştü :))

Iyi pazarlar



7 yorum:

  1. Bence tasarım harikası müthiş bişey olmuş:)) zaten bu aksilikler yüzünden bazen daha güzel şeyler çıkıyor ortaya:)) keşke kendin giyseydin.

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim çok tarz olmuş güle güle kullanın. Hangi kalıbı kullandınız?

    YanıtlaSil
  3. Bence iyi ki yanlış kesmişsin. Çok güzel kurtarmışsın ve hatta yeleğe sınıf atlatmışsın. Ellerine sağlık, içine sine sine, güzel günlerde giy.

    YanıtlaSil
  4. valla buna kurtarmak değil de harikalar yaratmak denir bence. çok şık bir parça olmuş, bayıldım! üzerinde de görelim ama ;))

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeeelllll. Çok beğendim. Hata yapmanın sonucu harika olmuş bence. Güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  6. Baa-yıll-dımm :) hem klasik hem de spor kıyafetlerde şahane durur. :)

    YanıtlaSil
  7. Çok tatlı birşey çıkmış ortaya:) Eline sağlık Fulya cığım. Çok beğendim. Şimdilerde değil ama belki önümüzdeki günlerde ben de bir tane prova mankeni istiyorum, fikirlerini müsait bir zamanda (gooogoook@gmail.com) a belirtirsen çok memnun olurum. Kaliteli birşey istiyorum ama çok pahalı olanlar da var, beden konusunda da çok kararsızım

    YanıtlaSil