24 Ekim 2014 Cuma

Hobi Etkinliği

Merhabalar,

Bu ara yayın giremedim ama oldukça hareketli geçti aslında. Bu sene dikiş tempomu azaltarak iki güne düşürdüm kursumu.  Herkesi yeniden görmek, birarada üretmek gerçekten çok keyifli. Şimdiye kadar hiç mefruşat ile ilgilenmemiştim, ilk defa bloglar arası hobi etkinliğinde eşleştiğimiz Sema Hanım için birşeyler hazırlamak için başladım ama oldukça keyifliymiş aslında. 

Önce bilmeyen arkadaşlarım için; hobi etkinliği O Bir Anne blogunun sahibesi Müge Hanım tarafından düzenleniyor. Katılan kişiler eşleştikleri blog sahibiyle karşılıklı birbirlerine el emekleri olan hediyeler yolluyorlar. Böylece hem yeni bir arkadaş ediniyorsunuz, hem hediye alma ve vermenin keyfi, hem de bloğunuzu da yeni bir çevreye tanıtmış oluyorsunuz.

Biz bu sefer Sema Hanım ile eşleştik. Gerçekten çok becerikli bir kadın kendisi.  Bayıldım blogunda paylaştıklarına veee bana öyle şirin bir hediye paketi yollamış ki sizle de paylaşmak istedim.


Hepsi çok özenli çok güzeldi bayıldım hepsine:)


Tekrar ellerine sağlık , blogunu ziyaret etmenizi öneririm.

Www.sargunca.blogspot.com

Bu arada post yazarken link vermeyi ben neden beceremiyorum acaba bir bilen var mıdır bana da anlatsa:))

Benim Sema Hanım'a hazırladığım  hediyeler de bitti sayılır kendisi alınca sizle de paylaşacağım. 
Herkese bol eğlenceli bir haftasonu diliyorum..





3 yorum:

  1. Merhaba canım,
    yazdığın yazıya link vermek istersen yazdığın kelimeyi mouse ile seçip resim eklenin yanında yer alan bağla düğmesini tıkla, Bu bağlantı hangi URL'ye gitsin? yazan yerin altında web kısmına bağlantı yapacağın yerin linkini yaz. Tamama tıklat. Bitti:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim nihayet ben de link ekleyebilecem :))

      Sil
  2. Fulacığım beğenmene çok sevindim, hepsini senin için özenle hazırladım :) Hiçbirinin bir eşi benzeri yok, hepsi sana özel. Hakkımdaki güzel görüşlerin için de çok teşekkür ederim. Bu arada benim cicilerim de geldi blogda paylaştım. hepsine bayıldım :)) Sevgiler

    YanıtlaSil