20 Haziran 2014 Cuma

Geri Döndüm hem de İki Kişi :)

Merhaba,

Çok uzun zaman oldu ne yazık ki yazmayalı. Hayatım bu arada hem hızlı aktı bir o kadar da yavaş. Sizlerle de bu güzel haberi paylaşabilirim sanırım artık ama lütfen dualarınızı da eksik etmeyin. Hamileyim :))

Daha çok yeni 8 hafta bitti düşük tehlikesi olduğu için doktor bu sürede yatmamı istedi. Dikiş dikmek bile yasak :( Düşünsenize zaman geçmek bilmiyor. Bir yandan da sonuç ne olur bilemediğim için paylaşamadım da kimseyle. İnsan ister istemez iyiyi de kötüyü de düşünüyor. Ama bugün söylemeye karar verdim artık iyi yada kotu süreci beraber paylaşalım dedim.

5. haftadan itibaren mide bulantıları da başlayınca epey sarstı o yüzden canım hiçbir şey yapmak istemedi. Şuan İzmir'deyiz aileyle olmak iyi geldi biraz kafam dağıldı.

Bundan sonra daha sık yazıcam söz :) Hal hatır soran herkese teşekkürler.

13 yorum:

  1. ayyy ne güzel bir haber buu :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşAllah. Bu dönemde hiçbirşeyi kafanıza takmayın hiç üzülmeyin, hamilelikte moral çok önemli. tekrar hayırlı olsun, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sağolun:) deniyorum ama hakikaten ilginç midem bulansa halsizim bulanmasa niye bulanmıyor bebek iyi mi diye endişeli:)))

      Sil
  2. Ayy ne güzel maşaALLAHH :)) Rabbim kolay sağlıklı huzurlu güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşş

    YanıtlaSil
  3. İnşallah sağ salamat qucağına alarsan. Bizde bele bir s öz var. Atali anali böyüsün. Daim sizleri sevindirsin. Dualarimiz seninle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Aynur Hanım. Bizde de var aynı laf :) âmin !

      Sil
  4. hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.şimdiden kocaman maşallah..

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim, sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın bebeğini eminim.Kendinize iyi bakın :) Tehlikeli zamanlar geçtikten sonra keyfini çıkarın hamileliğin. Çünkü gerçekten çok çok mutlu hissediyor insan kendini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim evet keyfini çıkarmaya bir başlayabilsem :) şimdi de bulantım azaldı niye azaldı :) ah ah geçecek alışacağım sanırım.

      Sil
  6. Sebebi büyük ve çok güzel olunca dikiş kenarda kalsın :) Tebrik ederim. Herşey yolunda gider ve bize daha iyi haberler verirsin umarım

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlık daha önemli dikişler bekleye bilir. Bu zaman zarfında bol bolkitap ve film en iyisi. Esenkalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

      Sil