10 Kasım 2013 Pazar

Kuru Temizleme Kurbanı Gece Elbisem

Merhaba,

Cumartesi gecesi bir düğüne giymek üzere dikmiştim bu elbiseyi. Kolları sonradan çıkartmaya karar vermiştim ama kısmet olmadı. Ütü konusunda çok iyi değilim bu nedenle ütücüye vermiştim keşke vermeseymişim. Perşembe almaya gittim olmamıştı tekrar gönderelim dediler cuma aldığımda gözlerime inanamadım. Fermuarı kırılmış, bozulmuş, önüne de ütüyü direk surduklerı için parlamış. Kabus gibi bir anda emeğime mi yanayım, bütün kombinin saat yedide iptal olmasına mı. Bu fotografları da iyi ki çekmişim onceden. Geri verdim Merkez'den sizi arayacaklar dediler hala ses yok.

Cumartesi sabah 8 de Kadıköy'e inip elbise almak zorunda kaldım. Umarım firma gereğini yerine getirir. Çünkü beni son dakika gercekten çok zor duruma düşürdüler.

Guzel hazırlanmış fotoğraflarını koyamadım ne yazık ki :(((






4 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Emeğine üzüldüm. Ben kuru temizlemeye inanmıyorum. Onlar da yıkıyorlar. Üstelik ütüyü de hiç kıskanmadan basıyorlar, parlak parlak:)

    YanıtlaSil
  2. Elbise çok çok hoş emeklerine sağlık canım, ama üzüldüm olanlara gerçekten:((( çok can sıkıcı bir şey olmuş gerçekten. El emeği olunca insan daha da üzülüyor gerçekten. Olsun bu fotoğraflarda çok güzel bence yansıtılmak isteneni yansıtıyor ben çok çok beğendim, çok özel bir çalışma olmuş, siyahın ve dantelin güzelliğini çok yerinde yansıtmışsın. Eline sağlık;)) sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. hay allah cok uzuldum umarım duzelır cunku harıka olmus
    bu arada hobı etkınlıgınde sızınle eslestık :) sevgıler

    adresınızı obiranne@yandex.com a atabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canım.

    YanıtlaSil