18 Mayıs 2013 Cumartesi

Sifon Bluzum

Epey olmus yazmayali. Bu aralar seyehatlerle geciyor gunler. Once İzmirdeydik,yarin sabahta bir haftaligina Prag-Budapeste-Viyana turuna gidiyoruz. Donunce sizlerle paylasicam hepsini fotograflarla.

Bu arada bir bluz diktim ama paylasmamistim. Sifon dikmeyi pek sevmem ama bu hosuma gitti. Fransiz dikisi yaptim. Oyle olunca temiz oldu heryeri. Bu kalip aslinda elbiseydi ama ben kisaltip bluz yapmayi tercih ettim.

12 yorum:

  1. guzel kızım emegıne saglık dıktıgın her kumas senınle can buluyor.Her dıktıgını keyıfle ızlıyorum basarılarının devam edecegıne ınanıyorum tum guzellıkler senınle olsun

    YanıtlaSil
  2. Ohhhh ne guzel yazi getirdiniz gezersiniz tabii:) Biz hala kisi bitirip kis uykusundan uyanamadigimiz icin, buzlarimizin cozulmesini bekliyoruz:) Bluzun cok guzel olmus, sifon dikmeyi bende sevmiyorum, bulursam seninki gibi uzmeyecek bir sifon denerim belki:) Guzel gunlerde giy, iyi tatiller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ya ne sogukmus Avrupa hala. 2 gün oldu doneli buzlarım daha yeni çözülüyor. Teşekkürler:))

      Sil
  3. çok güzel dikmişsin, ellerine sağlık. kalıbını merak ettim ben. hangi model?

    YanıtlaSil
  4. Cıvıl cıvıl olmuş, kırmızıyla, o malum kenar dikişine annem Fransız dikişi der, kimi yerde İngiliz diye geçer, ben ağzım İngiliz dikişi diye alıştığından hep İngiliz derim. Neyse nihayetinde ben de senin gibiyim, temiz bir dikiş olacak içindeki, tam bitmeyen iç dikişler ve temiz bitiriş olmayınca asla içime sinmez;). Bu arada Güzel gezmeler, fotoğrafları merak ediyorum, Sevgiler Canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. En kısa zamanda eklicem fotoğraflı bir yazı. Anca valizler yerleşti :)) öptüm

      Sil
  5. Merhaba, sitenizi herkezler bilir bir ben bilmez mişim. Yeni buldum. Ama bayan dikişsever olarak izlemeye aldım bile.

    YanıtlaSil
  6. ellerine saglık ablacım:)o kadar guzel kumaslarla oyle guzel modellerı bıraraya getırıyorsun kı ınsanın ufku genıslıyor :)super super suuupeer:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzuşum benim:) teşekkür ederim. Bir de onlar senin olunca daha bir güzel oluyor değil mi :)))

      Sil
  7. :D :D ganımet nımettır:D

    YanıtlaSil