31 Ocak 2013 Perşembe

Pazen Elbisemm



















Ne yazik ki hala oksuruk,tiksirik vs derken hastayim ben hastayim:( Biraz daha uzayacak gibi gozukuyor, o nedenle biran once fotograflayayim dedim. Ama ne makyaj yapabildim ne suslenebildim o yuzden yuzumu kestim:))



29 Ocak 2013 Salı

Hastayim:(

Merhaba,
Uzgunum epeydir yazamiyorum ama gectigimiz hafta carsamba gunu atesle baslayan bir bogaz sismesi, ardindanda o gunden beri nefes alsam oksuruyorum.  Aksamlari daha da sinusler sistigi icin agirlasiyor gece uyutmuyor, sirkildim resmen bir haftadir.

Evden cikamadim, o arada yine bir elbise diktim,bir tane de kestim. Burdanin bu ay cikan pratik dikis klasiklerinden 4numarali model sanirim,gogus alti robali onden arkadan pensli.

Kalip sasirtti cunku ilk kumasda degil(pazen)ama ikincisinde (buklet) sanki dar olacak gibi sirt kismi. Pazende hafif esnedigi icin daraltmistim bile sirttan.
Bugun hala tam enerjim yerinegelmedi ama en kisa surede fotograflayip koyacagim.

19 Ocak 2013 Cumartesi

Necla Hanim'in Cekilisi

Bir suredir buyuk bir keyifle postlarini okudugum Necla Hanim, blogunun izleyici sayisinin 500 olmasi serefine bir cekilis yapiyor katilmak isteyenler icin link:

http://www.neclasolen.com/2013/01/500-oldum.html#more

Sevgiler

17 Ocak 2013 Perşembe

Erkek Kabani

Veee bitti esim icin yaptigim kaban. Kumas cift tarafli kullanilabilen ve cok kalin oldugu icin astar yerine biye ile ic dikislerini temizlemeye karar verdim. Cok guzel oldu ama cok zaman aldi. Sonuc neyseki esim tarafindan da cok begenilince butun ugrasa degdi.





14 Ocak 2013 Pazartesi

Neler Yapiyorum?

Merhaba,

Nerdeyse 3 hafta once basladigim bir atki vardi esim icin bu aksam nihayet onu bitirdim.  Bugun yine onun icin diktigim kabanda da epey bir ilerleme kaydettim buyuk ihtimalle biter yarin.  Esime calisiyorum yani bu aralar:))  Uzerinde fotograflar fotograflamaz ekleyecegim. 

Optum hepinizi:)

12 Ocak 2013 Cumartesi

Kruvaze yaka elbisem

Merhaba,
Umarim bu bol yagmurlu gun, havaya ragmen herkes icin guzel geciyordur. Ne zamandir bu yakada birseyler yapmak istiyordum. Bence kadina en cok yakisan yaka cesidi :) sirttada siyah kalin disli fermuar kullandim. İlk defa bu fermuarlari kullaniyorum zir oluyormus dikisi biraz. Kumas kalin penye.

İyi haftasonlari :)



7 Ocak 2013 Pazartesi

Pilili Pantalon

Bu kalibi pratik dikis Burdasindan cikarmistim. Dokumlu bir kumas oldugu icin bol paca pilili modelde dokumu cok guzel oldu.



İlk diktigim elbise

Bu benim modelistlik kursuna giderken kalibini cikardigim ilk elbiseydi. İpekten dikmistim. O zaman kol pervazini falan beceremeyip terziye vermistim pervazlarini yapmasi icin.



Yetmisler 2 :)

Daha once bu baslikla kendime diktigim siyah beyaz elbiseyi yayinlamistim. Kardesim cok begenince bir tane de ona diktim. Ne yazikki yanimda olmadigi icin ben giyip fotografladim ama o benden daha uzun oldugu icin ben de oturmadi uzerime:))

Nihayet sahibine ulasti elbise :)





6 Ocak 2013 Pazar

Yesil Strec Elbise

Uzulerek kalitesi cok dusuk bir fotogra koyuyorum. Blogger bilgisayardaki fotograflari bir turlu gormuyor. Ben de hic yoktan iyidir diyerek bilgisayar ekraninin fotografini cekip ekledim. :)
Model Ocak 2011 burdasindan 123A.

5 Ocak 2013 Cumartesi

Saten elbise

Daha once diktigim ama fotograflayamadigim bir elbise bu. Model Burda 2010 Ocak sayisi 128. Mankenim kiz kardesim yine. Opuyorum tatlim kocaman tesekkur ederim :)

Kiz kardesimin yarasa kol elbisesi

Gecen hafta kiz kardesim ve annem yanimizdaydi. Yilbasi icin ona da birseyler yapmak istedim. Umarim begenirsiniz. :))